Ny til Astanga yoga

Grundig introduktion af åndedræt og solhilsener

Kom onsdag kl. 17 og lære de første solhilsener og stillinger. Betal 50 kr første gang og bagefter kan du tilmelde dig den videre introduktion til Astanga yoga. Leje af yogamåtte 10 kr. Se mere under foto

Udvalgte fredage er der en særlig introklasse med forklaring af teknik og teori kl. 16.30-17.30.
Se under skemaet 

solhilsener

Vi lærer dig de grundlæggende teknikker, så du efter den første måned kan udføre 15-20 yogastillinger med en effektiv og varmegivende vejrtrækning.

Du vil blive bekendt med åndedræt, indre låse og solhilsener, som er selve vinyasa-teknikken og over den næste måned på begynderklasserne lære at udføre 15-20 yogastillinger – se skemaet, hvor vi hjælper dig med teknik, åndedræt m.m. og hjælper dig hele vejen, så du får mest nytte af yogaen og kan begynde at gøre stillingerne i din egen rytme.

På fredagsklasserne taler vi om formål, filosofi og baggrund, og du får også input til chanting af mantra, lidt sanskrit og yogaens historie og Astanga yogaens ophav.

Du vil lære stillinger fra den første serie, som kaldes Yoga Chikitsa eller yoga terapi, som udvikler styrke og smidighed i både krop og sind, og giver den følelse af velvære, indre ro og overskud, som kendetegner yogier. Og vi hjælper dig med at skabe det fundament, som du videre yogarejse bygger på.

Vi er autoriserede til at undervise den originale Astanga yoga fra KPJAYI i Mysore, Indien, som vi har lært af Sri K. Pattabhi Jois og R. Sharath Jois, og laver dagligt vores praksis af Astanga yoga, som vi har gjort i mere end 15 år.

Både Yoga Mala og Astanga Yoga Anusthana som grundbøger i forløbet – og de kan købes her i shalaen.

 

Priser:

1 måned introduktion: 550 kroner
2 måneder introduktion: 1000 kroner

stillinger

Du kan tilmelde dig på yoga@astanga.dk eller direkte i shalaen.

Tilmelding

på yoga@astanga.dk – send os dit navn, dato for opstart og oplys hvis du er SU-berettiget eller dagpengemodtager.

Indbetal dernæst venligst på netbank til 3409 konto 10942527 med navn og dato på dit hold og medbring kvitteringen, når vi mødes.
Ved betaling via netbank overfører du kursusgebyret senest 4 dage før du starter, så vi når at modtage pengene på kontoen. Skriv hvis du har brug for at vi aftaler betaling med dankort ved fremmøde.

Deltagerformular – klik, udfyld felterne, print og aflever første undervisningsdag. Tilbagebetaling af kursusgebyr kan ske indtil 14 dage før annonceret holdstart. Efter denne dato er tilmeldingen bindende.

 

Aftenskole under Københavns Kommune
kurserne afholdes som aftenskoleundervisning med støtte fra Københavns kommune under “Lov om støtte til folkeoplysende voksenundervisning”. Som deltager på aftenskoleundervisning skal du oplyse navn, adresse og fødselsdato, hvis du bor i København. Alle andre, herunder også deltagere med bopæl på Frederiksberg, skal opgive det fulde CPR nummer. Københavns kommune yder et særligt tilskud til SU-berettigede, dagpengemodtagere og pensionister, som er bosiddende i København. Hvis du deltager i hele forløbet og afleverer en fotokopi af din SU støttemeddelse, dagpengekort e.l. første undervisningsdag kan du få 100 kroner tilbage.

 

Vi skal have din dokumentation den første undervisningsdag.
Ønsker du at deltage uden støtte venligst oplys herom ved tilmelding og læg 300kr til ovenstående priser.

 

Graviditet

Vi anbefaler regelmæssige udøvere at holde pause de første 3 måneder af graviditeten og derefter fortsætte en tilpasset praksis under lærerens vejledning. Efter fødselen kan du starte roligt op, men tage hensyn til din amning. Lad os venligst vide, hvis du er gravid, så vi kan hjælpe med at tilpasse praksissen undervejs, som din graviditet udvikler sig. Vi anbefaler, hvis du er gravid og ikke har dyrket Astanga yoga før, at du kontakter os efter du har født. Der er andre steder i byen, som tilbyder yoga særligt for gravide, og vores undervisning er baseret på dig som allerede kender til Astanga yoga inden du blev gravid.