DVD

 Astanga yogas første serie af Sharath

R. Sharath Jois udfører alle stillinger i første serie med flydende bevægelser, fokus, smidighed og styrke – bemærk Sharaths utrolige beherskelse af de indre låse, som gør ham let og i stand til at løfte sig selv direkte op. DVDen er som en klasse på tælling, hvor Sharath med sin stemme dirigerer os gennem sin praksis og uden afbrydelser viser alle stillingerne. Menuen giver dig mulighed for at hoppe frem til enkelte asana eller at afspille hele serien. Filmen er optaget i New York City under Pattabhi Jois’s 2002 verdens tur. Pris 250 kr plus porto

Guruji in Copenhagen 2006

  Dokumentarfilm om Gurujis workshop i København i august 2006 Morgenklasser, konferencen på skolen og ture rundt i København. 3 dele – workshop 34 minutter, konference 20 minutter, og 38 foto. Redigeret af Roberto Bianchini og filmet af Marcello Muro. Pris 100 kr plus porto.

Sharath in Copenhagen ’09

sharathdvdFilm med Sharath og hans workshop i København 2009 både morgenklasserne og hans konference – varighed 13 minutter. Redigeret og komponeret af Roberto Bianchini. Diasshow med foto af Sara Skytte – og musikken er komponeret specielt til denne film af Roberto Bianchini.

Fås på DVD (pal) – pris 75 kr plus porto.