undervisere

Kvalificerede undervisere med mange års erfaring

Jens bache astanga yoga copenhagen underviser

Jens Bache

Jens er autoriseret af Sri K. Pattabhi Jois og R. Sharath Jois fra KPJAYI Mysore i Indien.

 I 2001 mødte Jens Guruji første gang og har årligt fra 2003 studeret på KPJAYI i Mysore. I 2011 og igen i 2018 har han haft æren af at assistere sin lærer Sharathji i shalaen i Mysore, samt deltaget på de særlige kurser for indbudte lærere i 2009 og 2014. Derudover fordyber han sig i chanting, filosofi og sanskrit under sine ophold i Indien.

Jens mødte første gang yoga i 1997 på UC Berkeley og i 1998 blev han en del af en lille gruppe Astanga yoga udøvere i København, hvor han også begyndte at rejse rundt til workshops og retreats i Europa samt organiserede samme i Danmark. Jens er sammen med Susanna Finocchi stifter af Astanga Yoga Copenhagen, samt grundlægger af Astanga Yoga Skole København.

Til dagligt studerer Jens indologi på Københavns Universitet med læring af sanskrit og oversættelse af de klassiske indiske tekster hos prof. Kenneth Zysk.

Han har en god relation til den indiske ambassade i København og var  i efteråret 2017 repræsentant for Danmark på “International Yoga Conference for Wellness” i New Delhi med oplæg om “Yoga in Denmark”. Han var med i arbejdsgruppen i forbindelse med den internationale yoga dag 2018 i Kongens Have, afholdt af den indiske ambassade, hvor han præsenterede Astanga yoga.

urdhva-kukkutasana-a (1)

Susanna Finocchi

Susanna er autoriseret, level II, af både Sri . K. Pattabhi Jois og Sharath Jois fra KPJAYI Mysore i Indien. Hun begyndte sin praksis i 1993 og har således over 25 års erfaring, som udøver og 20 år som lærer. Susanna er sammen med Jens stifter af Astanga Yoga Copenhagen og har fra begyndelsen undervist dagligt i shalaen på Vesterbrogade og været hovedkraften i undervisningen i alle de mange år.

Hun var allerede i Mysore i 1995-96 og siden 2003 er hun regelmæssigt rejst til KPJAYI for at fordybe sin praksis. Susanna har læst sanskrit på Københavns Universitet, og studerer også sanskrit, chanting og filosofi under sine ophold i Mysore.

I dag har Susanna base i sin hjemby, Rom, hvorfra hun rejser rundt i Europa og afholder workshops for dedikerede udøvere af Astanga yoga. Hun har stadig tæt kontakt til København og har gennem mange år givet afgørende input til Astanga yoga miljøet i hele København.